Thursday, 24 May 2012

:D


The One that Got Away :)

Summer after high school when we first met
We make out in your Mustang to Radio head
And on my 18th birthday we got that chain tattoos
Used to steal your parents' liquor and climb to the roof
Talk about our future like we had a clue
Never plan that one day I'd be losing you

And in another life I would be your friend
We keep all our promises, be us against the world
And in other life I would make you stay
So I don't have to say you were the one that got away
The one that got away

I was dreaming you were my Johnny Cash
Never one, we got the other, we made a pact
Sometimes when I miss you, I put those records on, whoa
Someone said you had your tattoo removed
Saw you downtown singing the blues
It's time to face the music, I'm longer your muse

And in another life I would be your friend
We keep all our promises, be us against the world
And in another life, I would make you stay
So I don't have to say you were the one that got away
The one that got away

The one, the one, the one
The one that got away

All these money can't buy me a time machine, no
Can't replace you with a million rings, no
I should've told you what you meant to me, whoa
'Cause now I pay the price

In another life I would be your partner
We keep all our promises, be us against the world
And in another life, I would make you stay
So I don't have to say you were the one that got away
The one that got away

The one, the one, the one, the one

And in another life I would make you stay
So I don't have to say you were the one that got away
The one that got away

My Story!!

Enjoy~~~~

video

Wednesday, 23 May 2012

New Semester :D

Alhamdulillah ....

New Semester ... :)

what make me awesome this sem???


because I was selected to be in Electrical & Electronic Engineering :D

hehe....that was so awesome....my dream to be EE students!!!

Saturday, 5 May 2012

Final Exam Fever :D

Bismillahirrahmannirrahim :D


Assalamualaikum semua....semoga sihat2 belaka....ceh..ayat~~~ *poyo*

Maaflah kalau dah lama sgt xpost kat blog yg AWESOME nie...hehe...biasalah..final exam kan...hehe...
Bercerita mengenai final exam...InsyaAllah kalau tiada apa2 yg berlaku...aku dan semua warga UTP 3rd semester Foundation program akan menduduki final exam for this sem :D

This is my AWESOME timetable ^^


Huhu :( :) risau semua adalah...tapi kalau kita dah usaha....InsyaAllah..Allah akan membantu kita nanti....
jadi sama2 lah kita semua mendoakan yg terbaik untuk final exam kita yerk...hehe....


Jadi dekat sini aku nak ucapkan do the best to all my friends who taking final exam next week :D



All i want you is to be courageous Be calm and be self equipped with facts and figures to conquer this exams battle. I wish you is best of luck in your exam..
Lovely days in my life,
Childhood days,
School days
&
collage days,
Horrible days in my life : Exam days.. – Good Luck Exam Wishes
Exams r near At d paper u stare The answer is nowhere, It makes u pull ur hair, Grades r not fair But just lik d past 15 yrs We don’t care! Best of Luck..

I love this :)

those who weak are to be protected, not to be fooled. 

if we make mistake, correct us, do not curse us.

Wednesday, 2 May 2012

Happy Birthday To Me :)

Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan kamu.....
Allah selamatkan Muhamad Nizam..
Allah selamatkan kamu <3

Eh?? nape nie?? Ada org sambut Birthday la !! Sapa birthday boy yg comel tuh???

haha...sapa lagi kalau bukan si mamat comel nie.. ^^

Mamat Comel...HAHA

Yup..on Monday bersamaan 30 April 2012, umurku genap 19 tahun...tuanya~~~ tp tua2 aku comel...haha...
Alhamdulillah....akhirnya impian nak menyambut hari jadi ke-19 tahun...weeeeee....I'm so happy...


hehe.... That wish looks so AWESOME!!!

then...I also appreciate for those who wish me samaada dalam Facebook , message ataupun talk face to face...hehe...thanx..... Dekat sini aku nak sertakan a few awesome post yg diberi kawan aku kat wall Facebook.. :D

Aku penah dengar satu citer legenda, pasal hari ni, Hari ini bukan hari yg biasa. 

Mengikut sumber yg bleh dipercayai, pada tarikh keramat 30 April ni 19 tahun yg lalu, dikatakan pada waktu tu, hujan turun dengan lebatnya dan petir seolah-olah sedang sakan sabung-menyabung.

Ketika itu dikatakan semua binatang di dunia ini menantikan akan satu kejadian yg maha dahsyat, ayam2 di reban tak henti-henti berkokok, kerbau kat baroh x henti-henti menguak, dolphin di lautan tak henti-henti membuat back-flip, Harimau Malaya di padang tetibe dapat mengalahkan FC Barcelona dengan Gol Hatrick oleh Ramli.

Masing2 dan sekor2 seakan-akan tahu akan terjadinya satu peristiwa yg begitu dinantikan, sesuatu yg mendebarkan,iaitu kelahiran seseorang yg seseorang yg menjadi kebanggaan, kebanggaan kedua orang ibu bapanya, seseorang yg akan merubah sisi sisi kehidupan dunia ini.. IAITU kelahiran Nizam Mustapha
Penyelamat yg tinggal di Village V1D UTP, Sentiasa berkhidmat dalam gelap, memastikan keselamatan barang-barang artis ternama dan penceramah hebat berada dlam keadaan selamat di belakang pentas. 

peace no war \ 0 /

Selamat Hari Lahir..
Sannah Helwah..
Sun Yat Fai Lok!



                                                                   


hepiaq besdiaq dak AG


                                                                           


Salam. Selamat hari lahir buat insan bernama Nizam.. Semoga murag rezeki, sihat selalu, dan berjaya dlm hidup. ;) sory takda hadiah nizam. Hanya ucapan.


                                                                                                                                                                                                                                      
Act....ramai lagi bg post yg awesome!!! Tapi banyak sgt kan....haha...jemu pulak membaca...And at the same time.....one of my friend give me a message and I'm so appreciate it :)


Alhamdullilah..thank korg :) 
Terima kasih kerana sudi menjadi sahabat ku sehingga ke hari ini :)
Im so glad and grateful to Allah S.W.T because of I have you all!!!
Thanx so much :)

 "People never know how special someone is until they leave, but maybe sometimes its important to leave, so they are given that chance to see how special that someone really is!"